Geloof in eigen kracht

Bij Stichting Firmitas geloven we in eigen kracht. Samen werken we aan het versterken van uw kracht, zodat u zo zelfstandig mogelijk kunt leven.

Open sollicitatie
Wil je graag bij Stichting Firmitas werken, maar kan je geen passende vacature vinden? Stuur ons dan een open sollicitatiebrief. Het is belangrijk in deze brief aan te geven wat voor soort werk je zoekt, waar je interesses liggen en wat jouw motivatie is om bij Stichting Firmitas te komen werken. Wij kijken dan of er toch een geschikte functie vacant is of misschien op korte termijn ontstaat.

De procedure
Als wij een open sollicitatiebrief ontvangen, dan kijken wij bij de afdeling die zich bezighoudt met jouw vak- of interessegebied of er op dat moment een geschikte vacature is of binnenkort ontstaat. In dat geval nemen wij contact met jou op. Is er geen geschikte vacature, dan is het mogelijk dat wij jouw brief nog gedurende 6 maanden bewaren. Solliciteren kan door de sollicitatiebrief inclusief c.v. per e-mail te verzenden naar sollicitaties@stichtingfirmitas.nl.

Deel met je vrienden! 

Werken bij Firmitas

Copyright © 2014 Alle rechten voorbehouden aan Stichting Firmitas

Cliënten beoordelen Stichting Firmitas met een 7.8!

Close Menu
Taal »